Balanç de la temporada 20/21

6 de junio de 2021

Fa una  setmana que ha acabat la lliga i volem fer balanç de la temporada: L’objectiu de tornar a Primera s’ha aconseguit, sumant la fredolera de 82 punts!  Hem disfrutat d’una gran temporada gràcies als nostres tot i no poder ser-hi! 

La COVID-19 no ens ha permès poder disfrutar dels èxits del RCD Mallorca  a l’estadi de Son Moix, però per sort, els darrers dos partits els aficionats van poder tornar a casa, un retorn molt esperat després de 440 dies sense trepitjar la grada!

Les ganes de tornar i estar a prop dels nostres eren evidents, des del Moviment empre hem intentat fer tot el possible per a què els jugadors i cos tècnic sentissin aprop a l’afició. No ha estat feina senzilla degut a la pandèmia, però no ens hem aturat!

CARAVANA MALLORQUINSTA

Les dues caravanes mallorquinistes foren tot un èxit de participació!! L’afició tenia moltes ganes de fer-se sentir i mostrar el seu recolzament a l’equip durant la temporada. Els resultats de l’equip no varen acompanyar però ho vàrem passar d’allò més bé!

 HI SEREM!

També vam estar presents a Son Moix a través d’un vídeo que es va fer arribar a l’equip per a que notessin el suport de l’afició. 

Aqui un tast del vídeo per si el voleu tornar a veure!

DONACIÓ JUGUETES I ALIMENTS

Des del Moviment conscients de la complicada situació que ha passat i està passant molta gent per culpa de la crisis de la COVID-19 va voler aportar el seu granet d’arena realitzant una recollida d’aliments i de juguetes

També amb la venta de les mascaretes del Moviment Mallorquinista vàrem poder donar 1.200 kilos d’aliments per a entitats socials gràcies a Villamar 2000

LA BANDERA AL BALCÓ

Penjar la bufanda o la bandera al balcó ha estat una altra de les iniciatives que hem promogut aquesta temporada!!

MERCHANDISING

Des del Moviment també hem fet alguns productes de merchandising com la bufanda #HemTornat per celebrar el retorn a Primera Divisió.

Si estàs interessat en la bufanda, tens tota la informació al següent enllaç:

Hazte con la bufanda del Moviment “Hem tornat”

Pels amants i col.leccionistes vam crear el Carnet Commemoratiu del RCD Mallorca d’aquesta històrica temporada ja que enguany no hi ha hagut un carnet físic, que ha tengut molt bona acollida.

SORTEJOS

Hem volgut animar les xarxes i als aficionats amb diferents sortejos on hi ha hagut molta participació!!

Bufandes, paelles, berenars, degustacions… Són només algunes de les coses que hem sortejat a les nostres xarxes socials.

SORTIM A PASSEJAR I REBUDES

Ja amb la relaxació de les restriccions a Balears, vàrem poder sortir a passejar i fer un rebuda en condicions al RCD Mallorca juntament amb Supporters Mallorca, després de molts mesos sense poder-ho fer!  Els paperins no varen faltar!

NOUS PROJECTES

Per acabar, dir que ja estam fent feina en noves iniciatives i productes de cara a la pròxima temporada a Primera. Visca el Mallorca!!

Página por, para y de mallorquinistas