Preparam nova remesa de mascaretes solidàries

Mascaretes
10 de junio de 2020

Esgotades totes les mascaretes solidàries del Moviment Mallorquinista!

Moltes gràcies a tots els que heu reservat les vostres mascaretes, hem esgotat totes les unitats que teníem disponibles.

NOVA REMESA

Si t’has quedat sense no et preocupis, esteim preparant una nova remesa de mascaretes. Pots seguir reservant les teves mascaretes i en fer la nova comanda t’avisarem. En cas que finalment no surti endavant la nova remesa, ens posarem en contacte i vos tornarem els diners.

El seu preu és de 9€ i els beneficis recaptats amb la seva venta es destinaran Monti-Sion Solidària i Hermanas de la Caridad.

MATERIAL

Les mascaretes están elaborades sense cotó. Les cintes són elàstiques, pel que s’adapten a qualsevol persona. Por fermar-les al voltant del cap, o bé, darrera les orelles. La mascareta té dues capes i és reutilitzable.

Són talla única.

RESERVES

Per reservar la mascareta heu de fer un ingrés al nostre compte bancari ES71 0081 0159 6300 0169 9778 (Banco Sabadell) indicant al concepte el vostre nom. Posteriorment heu d’enviar el resguard de l’ingrés o transferència al nostre correu electrònic movimentmallorquinista@gmail.com a més del vostre nom complet i el número de mascaretes que voleu reservar i un telèfon de contacte.

Una vegada arribin les mascaretes ens posarem amb contacte amb voltros per a la seva entrega.

El Moviment en Twitter

Síguenos en las redes

¡Hazte Socio!