Ja han arribat les mascaretes solidàries!

26 de junio de 2020

Ja són aqui les mascaretes solidàries del Moviment Mallorquinista!!

Moltes gràcies a tots els que heu reservat les vostres mascaretes, hem esgotat totes les unitats que teníem disponibles. Cal recordar que els beneficis recaptats amb la seva venta es destinaran Monti-Sion Solidària i Hermanas de la Caridad.

RECOLLIDA DE MASCARETES

Podreu passar a recollir-les aquest dilluns 29 de juny de 12.00 a 13.00 hores i de 19.00 a 20.00 hores  i el dimarts de 19 a 20.00 hores al Bar Distrito 22, situat al carrer Llibertat nº22 de Palma (prop de la Policía Local).

NOVES RESERVES

Si t’has quedat sense no et preocupis, esteim preparant una nova remesa de mascaretes. Pots seguir reservant les teves mascaretes i en fer la nova comanda t’avisarem. En cas que finalment no surti endavant la nova remesa, ens posarem en contacte i vos tornarem els diners.

Cal recordar que el seu preu és de 9€, són talla única i són solidàries.

Per reservar la mascareta heu de fer un ingrés al nostre compte bancari ES71 0081 0159 6300 0169 9778 (Banco Sabadell) indicant al concepte el vostre nom. Posteriorment heu d’enviar el resguard de l’ingrés o transferència al nostre correu electrònic movimentmallorquinista@gmail.com a més del vostre nom complet i el número de mascaretes que voleu reservar i un telèfon de contacte.

Una vegada arribin les mascaretes ens posarem amb contacte amb voltros per a la seva entrega.

El Moviment en Twitter

Síguenos en las redes

¡Hazte Socio!