Participa aquest dissabte a la caravana mallorquinista!

16 de diciembre de 2020

Des del Moviment Mallorquinista feim una crida a tota l’afició a sumar-se aquest dissabte a la caravana mallorquinista que acompanyarà l’autobús del primer equip des de l’hotel de concentració fins al Visit Mallorca Estadi.

Vine amb el teu vehícle ben decorat, que no faltin les banderes, les bufandes, els globus, els megàfons… tot el que se vos ocurreixi. Els vehícles més originals seràn premiats!

QUAN? Aquest dissabte a partir de les 15.30 hores.

ON? Als voltants de l’Hotel Nixe Palace. Des d’allà partirem en direcció a l’estadi.

PREMIS

Els vehícles més originals i més ben decorats tendràn premi!

El guanyador s’endurà una paella per a dues persones de Safrà21 que podrà recollir al Camí de La Vileta, mentre que el segon i tercer classificat obtendràn una bufanda del Moviment Mallorquinsta.

Per participar haureu de pujar una foto, seguir i etiquetar el compte del Moviment Mallorquinista i de Safrà21 a les xarxes socials

Twitter @MovimentMca, Facebook @movimentmallorquinista o Instagram Movimentmallorquinista.

ITINERARI

La concentració tendrà lloc a les portes de l’Holtel Nixe Palace (Avinguda de Joan Miró, 269 de Palma) des d’allà acompanyarem a l’equip en comitiva en direcció a l’estadi. Passarem per Marivent i ens desviarem cap a la Ma-1 direcció Andratx per enllaçar amb la Via de Cintura (Ma-20) direcció Palma. Agafarem la sortida de la Vileta i una vegada anem pel Camí de la Vileta anirem cap a l’estadi de Son Moix.

IMPORTANT!

S’han de respectar totes les mesures de seguretat decretades pel Govern balear. És important que els ocupants dels vehícles no surtin del seu interior en cap moment, duguin mascaretes i una vegada arribats a l’estadi la caravana es dispersi.

El Moviment en Twitter

Síguenos en las redes

¡Hazte Socio!