Repetim! Aquest diumenge, cotxada mallorquinista!!

8 de febrero de 2021

Els vostres desitjos són ordres, aquest diumenge vos esperam a tots a la cotxada mallorquinista que acompanyarà l’autobús del primer equip fins a l’estadi de Son Moix.

El recorregut es retransmetrà al canal de Twitch del RCD Mallorca!

Ens trobarem tots a les 12.00 hores als voltants de l’Hotel Nixe Palace de Palma (Avinguda de Joan Miró, 269 de Palma). D’allà partirem a les 12.30 hores en comitiva fins a l’estadi fent sonar els clàxons i animant a l’equip.

Vine amb el teu vehícle ben decorat, que no faltin les banderes, les bufandes, els globus, els megàfons… tot el que se vos ocurreixi. Els vehícles més originals seràn premiats!

PREMIS:

  • 1r Premi: Paella per a dues persones per endur a Safrà21
  • 2n Premi: Brunch per a dues persones a S’Emblemàtic

Podeu etiquetar-nos el dia de la cotxada a les diferents xarxes socials del Moviment Mallorquinista.

ITINERARI

La concentració tendrà lloc a les portes de l’Hotel Nixe Palace (Avinguda de Joan Miró, 269 de Palma) des d’allà acompanyarem a l’equip en direcció a l’estadi. Passarem per Marivent i ens desviarem cap a la Ma-1 direcció Andratx per enllaçar amb la Via de Cintura (Ma-20) direcció Palma.

Agafarem la sortida de la Vileta i una vegada anem pel Camí de la Vileta anirem cap a l’estadi de Son Moix. Com a novetat, una vegada arribem a la rotonda del Polígon de Can Valero tornarem cap a Son Moix, des d’allà tornarem cap a la Via de Cintura i la caravana es dispersarà.

IMPORTANT

S’han de respectar totes les mesures de seguretat decretades pel Govern balear. És important que els ocupants dels vehícles no surtin del seu interior en cap moment, duguin mascaretes i una vegada acabat el recorregut, la cotxada es dispersi.

Página por, para y de mallorquinistas